Πιο καλή η μοναξιά

Της Μονακό δεν της αρέσει να την έχουν από κοντά (βλέπε Λιλ). Έτσι νίκησε τη Ρεν (1-0) και απολαμβάνει που είναι έξι βαθμούς μακριά από τους "λιλουά".

Μακριά και αγαπημένοι! Η Μονακό είδε την Λιλ να πλησιάζει επικίνδυνα (στο -3) και ήξερε πως αν δεν θέλει να έχει προβλήματα με την δεύτερη θέση δεν θα έπρεπε να κάνει «γκέλα» στην έδρα της Ρεν.

Οι Μονεγάσκοι δεν είχαν εύκολο έργο, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν παραταχθεί σωστά, με αποτέλεσμα να μην τους αφήσουν πολλές ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Μία από αυτές, όμως, την εκμεταλλεύτηκε ο Ριβιέρ που στο 55′ έκανε το 1-0 που έμεινε ως το τέλος.

Σημαντικό «έδαφος» στην προσπάθεια που κάνει για να βγει στην Ευρώπη έχασε η Μπορντό που έμεινε στο 1-1 με την Αζαξιό. Ωστόσο, οι Γιρονδίνοι ακόμη και έτσι αύξησαν τη διαφορά τους από την Τουλούζ που τους ακολουθεί, καθώς εκείνη έχασε από την Σοσό με σκορ 2-0.

Σπουδαία εντός έδρας νίκη (2-1) πήρε και η Εβιάν κόντρα στη Μπαστιά του Τζιμπρίλ Σισέ που έβγαλε ασίστ. Έτσι, οι γηπεδούχοι ξέφυγαν ακόμα περισσότερο από τις θέσεις του υποβιβασμού, ενώ στο αδιάφορο παιχνίδι της ημέρας η Λοριάν νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Νις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ