Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δε θέλει το Γιανουζάι, ο Μιραλάς
Παγκόσμιο Κύπελλο 2014

Δε θέλει το Γιανουζάι, ο Μιραλάς

Ο Γιανουζάι ξεκαθάρισε πως θα θα παίζει με το εθνόσημο του Βελγίου, όμως ο Μιραλάς το θεωρεί άδικο να κληθεί για το Μουντιάλ.

26.04.2014 | 14:27

Για την εθνικότητα που θα επέλεγε ο Γιανουζάι γινόταν μάχη, αφού ο νεαρός μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα σε Κόσοβο, Αλβανία, Σερβία, Αγγλία, Βέλγιο, με το τελευταίο να είναι η τελική επιλογή του.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Έβερτον, Κέβιν Μιραλάς, χάρηκε με την απόφαση αυτή, όμως ξεκαθάρισε πως θα είναι άδικο αν παίκτης της Γιουνάιτεντ πάει στο Μουντιάλ.

“Υπήρχε μεγάλη πίεση πάνω του για το ποια χώρα θα διαλέξει κι είναι καλό για το Βέλγιο που επέλεξε εμάς γιατί είναι καλός παίκτης. Όμως δε νομίζω να είναι δίκαιο να πάει στο Μουντιάλ. Είναι άδικο για κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή που θα μείνει εκτός, να έρθει κάποιος που δεν έχει ξαναπαίξει με κανένα και δεν έχει παίξει πολύ με την ομάδα του. Ο Άντναν(Γιανουζάι) δεν ξέρει την ομάδα και δεν έχει αγωνιστεί πολύ τελευταία με τη Γιουνάιτεντ. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στη θέση του στο Βέλγιο, οπότε θα είναι δύσκολο για αυτόν”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014
Exit mobile version