Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Tότι: “Κάτι παραπάνω από σύμβολο ο Ζανέτι”
Ρόμα

Tότι: “Κάτι παραπάνω από σύμβολο ο Ζανέτι”

Τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη- θρύλο της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι, που θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν είχε να πει ο Φραντσέσκο Τότι.

09.05.2014 | 22:42

Το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Χαβιέρ Ζανέτι στην Ίντερ σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής τόσο στους “νερατζούρι” όσο και στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Γι’ αυτό και ο μεγάλος αρχηγός και σύμβολο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, με δηλώσεις του τόνισε πόσο σημαντικό κεφάλαιο ήταν η παρουσία του Αργεντινού όσα χρόνια αγωνιζόταν στην Σέριε Α.

“Παίκτες σαν τον Ζανέτι δεν είναι μόνο σύμβολα ή σημαίας των ομάδων τους των οποίων τη φανέλα φόραγαν για πάρα πολλά χρόνια. Είναι πραγματικοί πρωταθλητές και θα μείνουν στην ιστορία του αθλήματος τόσο για την συμπεριφορά τους όσο και για τον επαγγελματισμό τους. Θέλω να του στείλω μία μεγάλη αγκαλιά και να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έκανε στο ποδόσφαιρο. Είσαι ένας θρύλος για όλους εμάς”, τα λόγια του Τότι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version