Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Θέλω το καλύτερο για το μέλλον μου”
Άρσεναλ

“Θέλω το καλύτερο για το μέλλον μου”

Διόλου απίθανη δεν φαντάζει η επιστροφή του επιθετικού της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Κάρλος Βέλα, όπως άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του.

20.05.2014 | 20:46

Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο ο Κάρλος Βέλα να επιστρέψει στην Άρσεναλ μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Μεξικανός επιθετικός το καλοκαίρι του 2012 αποκτήθηκε από τον ισπανικό σύλλογο και με τις εμφανίσεις του έχει κάνει τον τεχνικό των “κανονιέρηδων”,Αρσέν Βενγκέρ, να σκέφτεται την επιστροφή του.

“Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε μία συμφωνία από την οποία όλοι θα βγουν ικανοποιημένοι. Η Σοσιεδάδ, η Άρσεναλ και εγώ. Πρέπει να δούμε τι μπορεί να γίνει. Θα αποφασίσουμε ποιο είναι θα είναι το μέλλον μου και θα προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο με τον οποίο θα είμαι χαρούμενος. Στην Άρσεναλ δεν είχα τόσες πολλές ευκαιρίες όσες θα ήθελα και έπρεπε να προσπαθήσω κάτι νέο. Αν επιστρέψω στο Λονδίνο θα κάνω διαφορετικά μερικά πράγματα. Ό,τι έγινε στο παρελθόν δεν θα πρέπει να γίνει και πάλι”, είπε ο Μεξικανός φορ.

Στην συνέχεια ο επιθετικός της Σοσιεδάδ μίλησε και για την σεζόν που έκλεισε και αν έμεινε ικανοποιημένος από αυτή, καθώς κατάφερε να σκοράρει 16 τέρματα.

“Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερε να βγω πρώτος σκόρερ της ομάδας. Δεν παίζω γι’ αυτά τα βραβεία, αλλά πρέπει να πω ότι εκτός από εμένα τόσο και οι φίλοι της ομάδας έμειναν ικανοποιημένοι με τη δουλειά μου”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version