Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όλη η Βραζιλία κατά του Ζούνιγκα
Παγκόσμιο Κύπελλο 2014

Όλη η Βραζιλία κατά του Ζούνιγκα

Σαν... δολοφόνο αντιμετωπίζουν όλοι στη Βραζιλία τον Ζούνιγκα, ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά τον Νεϊμάρ, με αποτέλεσμα να χάσει τη συνέχεια του Μουντιάλ.

05.07.2014 | 12:02

Ο πιο μισητός άνθρωπος είναι -δίχως αμφιβολία- αυτή την στιγμή στη Βραζιλία ο Χουάν Καμίλο Ζούνιγκα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που προκάλεσε στον ηγέτη της “σελεσάο”, Νεϊμάρ.

Ο αμυντικός της Κολομβίας και της Νάπολι με ένα δυνατό μαρκάρισμα στο 88ο λεπτό χτύπησε τον 22χρονο επιθετικός της Μπαρτσελόνα στην σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον τρίτο σπόνδυλο, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων από τέσσερις ως έξι εβδομάδες χάνοντας την συνέχεια του Μουντιάλ.

«Δεν ήθελα να τραυματίσω τον Νεϊμάρ. Όταν βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να υπερασπιστώ τη φανέλα που φορώ και τη χώρα μου. Όμως ποτέ δεν έχω πρόθεση να χτυπήσω και να προκαλέσω ζημιά σε κάποιον. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και με τη βοήθεια του Θεού να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα γιατί είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης», δήλωσε ο Ζούνιγκα, ο οποίος δέχεται ακόμα και απειλές για τη ζωή του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν αποκλείεται η ΦΙΦΑ να τον τιμωρήσει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014
Ετικέτες
Exit mobile version