Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο… Χορταρέας του Μουντιάλ! (vid)
Παγκόσμιο Κύπελλο 2014

Ο… Χορταρέας του Μουντιάλ! (vid)

Ένας τύπος που ασχολείται με τα άστρα είχε καταφέρει να προβλέψει τον διασυρμό της Βραζιλίας, τον τραυματισμό του Νεϊμάρ και πως ο τελικός θα ήταν ανάμεσα σε Αργεντινή και Γερμανία.

11.07.2014 | 22:12

Ζώδια, άστρα, αστρολόγοι. Ο σωστός ποδοσφαιρόφιλος δεν έχει καμία ανάμειξη με αυτά!

Ωστόσο, ένας Βραζιλιάνος αστρολόγος στις 13 Ιουνίου κατάφερε με μεγάλη ακρίβεια να πετύχει μερικά γεγονότα που μας συγκλόνισαν στο Μουντιάλ που διοργάνωσε η πατρίδα του.

“Θα μου άρεσε πάρα πολύ να δω τη Βραζιλία να κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Προβλέπω να το κατακτά η Γερμανία. Και συγκεκριμένα μία από τις Ολλανδία, Γερμανία ή Αργεντινή. Η Βραζιλία θα φτάσει σε τελικό, αλλά δεν θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τότε ρωτήθηκε που το βασίζει αυτό: ” Η Βραζιλία βασίζεται πολύ στον Νεϊμάρ και ο Φρεντ δεν είναι επιπέδου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Άρα με αυτές τις καταστάσεις η Βραζιλία δεν μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα, πιστεύω πως αν η Βραζιλία βρει στον δρόμο της ή την Ολλανδία ή την Γερμανία δεν θα σκοράρει ούτε ένα γκολ! Αντιθέτως, θα δέχεται το ένα τέρμα μετά το άλλο!”, τα λόγια του Βραζιλιάνου αστρολόγου.

Μπας και πρέπει να αναθεωρήσουμε για το τι λένε τα άστρα;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014
Exit mobile version