Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα “μπινελίκια” του Μίλερ σε δημοσιογράφο! (vid)
Παγκόσμιο Κύπελλο 2014

Τα “μπινελίκια” του Μίλερ σε δημοσιογράφο! (vid)

Με όχι και τον καλύτερο τρόπο αντέδρασε ο επιθετικός της Γερμανίας, Τόμας Μίλερ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο πως αισθάνθηκε που δεν βγήκε πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ.

14.07.2014 | 16:15

Κάτι η χαρά, κάτι οι υψηλοί σφυγμοί λίγη ώρα μετά το τέλος του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας με την Αργεντινή έκαναν τον επιθετικό των “πάντσερ”, Τόμας Μίλερ να απαντήσει απρεπώς σε δημοσιογράφο.

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας κατάφερε να σημειώσει πέντε τέρματα μένοντας πίσω από τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος σημείωσε ένα παραπάνω και έτσι κατέκτησε το “χρυσό παπούτσι” της διοργάνωσης.

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του ποδοσφαιρικού Έβερεστ η δημοσιογράφος ρώτησε πως τον Μίλερ πως αισθάνεται που έμεινε πίσω από τον Κολομβιανό και εκείνος απάντησε: “Δεν με νοιάζει αυτό το ηλίθιο βραβείο. Είμαστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές! Μπορείς, όμως, να το βάλεις στον κ…ο σου!”, είπε και έφυγε σαν κύριος!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014
Ετικέτες
Exit mobile version