Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ομάδα Ιντζάγκι
Πρωτοσέλιδα

Ομάδα Ιντζάγκι

Η Μίλαν ήταν άκρως αποτελεσματική και κέρδισε με 3-1 τη Λάτσιο(είχε και χαμένο πέναλτι) στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Ιντζάκι στον πάγκο.

31.08.2014 | 20:55

Όπως κι ο Ιντζάκι ήθελε μία φάση για να σκοράρει, έτσι και η ομάδα του σκόραρε τρεις φορές κόντρα στη Λάτσιο. Η Μίλαν δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, δεν είχε την κατοχή, όμως ήταν αποτελεσματική, ανοίγοντας το σκορ στο έκτο λεπτό, έπειτα από αντεπίθεση με τον Ελ Σαραουί να δίνει την κατάλληλη στιγμή στο Χόντα κι αυτός να πλασάρει κάτω από τα πόδια του Μπερίσα.

Το 2-0 ήρθε στο 56′, όταν και πάλι σε αντεπίθεση ο Αμπάτε έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα της Λάτσιο δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένη, ο Μουντάρι πετάχτηκε ανάμεσα στους αμυντικούς και με προβολή από κοντά, ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Μενέζ κέρδισε το πέναλτι από τον Ντε Φράι, ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας έτσι το 3-0. Η Λάτσιο πίεζε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και σίγουρα δεν άξιζε ένα τόσο βαρύ σκορ, μειώνοντας στο 68′ με τον Τζόρτζεβιτς κι αφού η μπάλα κόντραρε στο Ντε Γιονγκ.

Η Λάτσιο είχε κι άλλες ευκαιρίες για να μπει για τα καλά στο παιχνίδι, όμως τα σουτ των Μπίλια-Κεϊτά πέρασαν άουτ, ενώ ο Καντρέβα νικήθηκε από τον Ντιέγκο Λόπεζ, όπως και στο 90+4′ σε εκτέλεση πέναλτι.

Στο άλλο ματς που γινόταν την ίδια ώρα, η Ελλάς Βερόνα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Αταλάντα με 0-0, με τους Μόρα-Ταχτσίδη βασικούς και τον Χριστοδουλόπουλο να μπαίνει ως αλλαγή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version