Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Καρφιά” Νόιερ για Ρονάλντο
Ρεάλ Μαδρίτης

“Καρφιά” Νόιερ για Ρονάλντο

Ο Γερμανός τερματοφύλακας μίλησε για τις διαφημίσεις εσωρούχων που κάνει ο Ρονάλντο και το κακό των τερματοφυλάκων.

17.11.2014 | 19:34

Είναι μέσα στα φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα και τραβάει τα βλέμματα όλων με τις όχι και τόσο συνηθισμένες τεχνικές του για τερματοφύλακα. Ο Νόιερ δεν κάνει συχνά δηλώσεις όμως τώρα έκανε κι έριξε σπόντα κατά του Ρονάλντο.

“Είμαι ποδοσφαιριστής κι όχι μια κινούμενη μάρκα. Αν και είμαι ο πρώτος τερματοφύλακας της Αντίντας. Δεν είμαι το άτομο που θα προβάλει τα εσώρουχά του. Από το κόκκινο χρώμα που έχει το κόκκινο χαλί εγώ προτιμώ το πράσινο του αγωνιστικού χώρου, αισθάνομαι καλύτερα όταν υπερασπίζομαι την εστία μου.

Το άσχημο για μένα είναι πως στο τέλος των αγώνων προβάλλονται περισσότερο οι ευκαιρίες για γκολ και έτσι είναι δυσκολότερο για τους φιλάθλους να θυμούνται μία δύσκολη απόκρουση”.

Τέλος μίλησε για την κατάκτηση του Μουντιάλ, πράγμα το οποίο αφήνει σε δεύτερη μοίρα ακόμα και τις επιτυχίες της ομάδας του, όπως είπε.

“Είναι κάτι που δεν σβήνεται και θα παραμείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ακόμα και οι επιτυχίες αυτών των χρόνων με τη Μπάγερν Μονάχου περνούν σε δεύτερη μοίρα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version