Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζήτησε συγγνώμη ο Μέσι
Πρωτοσέλιδα

Ζήτησε συγγνώμη ο Μέσι

Στεναχωρημένος που δεν μπόρεσε να δώσει το "παρών" στην προπόνηση της Δευτέρας (5/1) της Μπαρτσελόνα όπου και βρέθηκαν παιδιά από νοσοκομείο δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι.

06.01.2015 | 22:13

Το… timing δεν ήταν και το καλύτερο για τα παιδιά από τα παιδιά από ένα νοσοκομείο της Καταλονίας που την Δευτέρα (5/1) επισκέφτηκαν το “Καμπ Νου”, προκειμένου να δουν από κοντά τους παίκτες της Μπαρτσελόνα μία μέρα μετά την ήττα με σκορ 1-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ωστόσο, από αυτή έλειπε το μεγάλο αστέρι της ομάδας. Ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν αισθανόταν καλά, με αποτέλεσμα να μην δώσει το “παρών”.

Παρόλα αυτά δεν ξέχασε τους μικρούς που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των “μπλαουγκράνα” και μέσω της “Marca” τους έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

“Μακάρι να μπορούσα να βρεθώ στην προπόνηση. Αλλά τέτοια πράγματα δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Εύχομαι όλα τα παιδιά να δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα”, τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version