Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Τσέλσι

Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)

Η Τσέλσι κατάφερε να βρεθεί πίσω στο σκορ από το 4ο λεπτό κόντρα στην Άστον Βίλα, με τον Κουκουρέγια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

27.04.2024 | 22:11

Η Τσέλσι βρέθηκε εκτός από όλους της τους στόχους μέσα στη σεζόν και πλέον θέλει πλέον να συνεχίζει να δημιουργεί μία ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Από την άλλη, η Άστον Βίλα θέλει να «κλειδώσει» την τετράδα και κάθε βαθμός είναι σημαντικός για την ομάδα του Ουνάι Έμερι και έτσι μπήκε δυνατά στο ματς κόντρα στους «Μπλε».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Άστον Βίλα κατάφερε να προηγηθεί απέναντι στην Τσέλσι από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση των δύο ομάδων. Μόλις στο 4ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση και ο ΜακΓκίν έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στον Μαρκ Κουκουρέγια. Από την κόντρα κατέληξε στα δίχτυα της Τσέλσι και έτσι έγινε το 1-0.

Η Τσέλσι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ

Έτσι, η Τσέλσι βρέθηκε από πολύ νωρίς στον αγώνα να «κυνηγάει» στο σκορ, με την Άστον Βίλα να ξεκινάει ουσιαστικά το ματς μπροστά στο σκορ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»

Δείτε το αυτογκόλ που πέτυχε η Τσέλσι:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version