Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ο Μέσι είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα”
Τσέλσι

“Ο Μέσι είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα”

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Λιονέλ Μέσι με τη ζωή του στην Μπαρτσελόνα, παρά τα όσα ακούγονται, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο πρώην συμπαίκτης του, Σεσκ Φάμπρεγας.

09.01.2015 | 18:48

Δύσκολα θα δούμε τον Λιονέλ Μέσι να φεύγει από την Μπαρτσελόνα, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Ο πρώην συμπαίκτης του “Λέο” στους Καταλανούς με δηλώσεις του υπογράμμισε πως ο έμπειρος επιθετικός περνάει μία χαρά στους “μπλαουγκράνα” και δεν βρίσκει κάποιο λόγο να φύγει από αυτούς.

Παράλληλα, μίλησε και για το “ψηστήρι” που λένε αρκετοί πως του κάνει, ώστε να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι.

“Είμαι απογοητευμένος που λένε πως μπορώ να πιέσω τον Μέσι, ώστε να έρθει στην Τσέλσι. Πως μπορώ να μιλάω για συμβόλαια; Εγώ είμαι ένας απλός παίκτης. Θα κάνει αυτό που τον κάνει πιο χαρούμενο. Ωστόσο, αν μου δίνανε την ευκαιρία να παίξω και πάλι μαζί του θα την έπαιρνα”, είπε αρχικά για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

“Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Λουίς Ενρίκε. Καλά- καλά δεν τον γνωρίζω. Ωστόσο, ανησυχώ πολύ γι’ αυτά που λέγονται και ακούγονται για εκείνον και τον Μέσι, ο οποίος είναι ένας πολύ χαλαρός τύπος. Πιστεύω πως ο Μέσι είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα και στην Μπαρτσελόνα είναι χαρούμενοι με τον Μέσι”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version