Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βάφτισαν την κόρη τους “You’ll Never Walk Alone” (pic)
Λίβερπουλ

Βάφτισαν την κόρη τους “You’ll Never Walk Alone” (pic)

Ένα ζευγάρι στην Νορβηγία πριν από πέντε χρόνια είπε να κάνει τη διαφορά. Και πως τα κατάφερε; Βγάζοντας την κορούλα του Κάρολαϊν You'll Never Walk Alone.

20.01.2015 | 18:09

Κατά καιρούς έχουμε δει γονείς να βαφτίζουν τα παιδιά τους δίνοντάς τους το όνομα κάποιου αγαπημένου τους αθλητή.

Ωστόσο, ένα ζευγάρι στη Νορβηγία πήγε το θέμα ένα βήμα παρακάτω πριν από μερικά χρόνια, αφού πήρε την απόφαση να δώσει το όνομα στην κόρη τους από ένα σύνθημα και συγκεκριμένα τον ύμνο της Λίβερπουλ το “You’ll Never Walk Alone” ή αλλιώς και “YNWA”, όπως την φωνάζουν χαϊδευτικά την πεντάχρονη Κάρολαϊν.

“Μπορεί να μην παρακολουθώ ποδόσφαιρο τόσο πιστά όσο ο σύζυγός μου, αλλά ήταν δική μου ιδέα αυτό το όνομα. Εκείνος είχε προτείνει αρχικά το όνομα “Τζέραρντ”, χωρίς να ξέρουμε αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι.

Δύσκολα, όμως, αυτό το όνομα θα πήγαινε σε ένα κορίτσι και έτσι εγώ πρότεινα το “YNWA”. Όσο το συζητούσαμε τόσο περισσότερο μας άρεσε. Πλέον το όνομά της είναι Κάρολαϊν YNWA, αλλά δεν μπορούμε να την πιέσουμε, ώστε να γίνει οπαδός της Λίβερπουλ. Ωστόσο, είναι πολύ περήφανη για το όνομά της”, τα λόγια της μητέρας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version