Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έπαθαν και… έμαθε!
Πρωτοσέλιδα

Έπαθαν και… έμαθε!

Η Άρσεναλ εμφανίστηκε "διαβασμένη" στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Μπράιτον, με αποτέλεσμα να επικρατήσει, δύσκολα, με σκορ 3-2 και δεν έπεσε θύμα έκπληξης.

25.01.2015 | 19:58

Το Σάββατο (24/1) θύματα εκπλήξεων στο Κύπελλο Αγγλίας έπεσαν Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, αφού αποκλείστηκαν από ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας.

Η Άρσεναλ είδε το… πάθημα των άλλων και πήρε το μάθημα. Έτσι, παρουσιάστηκε “διαβασμένη” στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Μπράιτον και επικράτησε με σκορ 3-2 παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι “κανονιέρηδες” μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και με τον Θίο Γουόλκοτ έκαναν το 1-0 στο 2′. Μάλιστα, στο 24′ με τον Μεσούτ Οζίλ πήραν “αέρα” δύο τερμάτων δείχνοντας πως είχαν ξεμπερδέψει με το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ογκράντι στο 50′ σε 2-1, αλλά δεν το χάρηκαν, αφού στο 59′ ο Ροζίσκι διαμόρφωσε το 3-1 με τον Μπάλντοκ στο 75′ να κάνει το 3-2 που έμεινε μέχρι τέλους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version