Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Στημένο” το Μπαρτσελόνα- Λα Κορούνια;
Μπαρτσελόνα

“Στημένο” το Μπαρτσελόνα- Λα Κορούνια;

Έρευνα για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχουν ξεκινήσει οι ισπανικές αρχές που το θεωρούν ύποπτο για χειραγώγηση.

11.06.2015 | 12:25

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά για διάφορα παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα και πως υπήρχε περίπτωση να είναι χειραγωγημένα.

Ένα από αυτά ενδέχεται να είναι το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο “Καμπ Νου” ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Οι Καταλανοί είχαν ήδη κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα από την περασμένη αγωνιστική και έτσι μετά το 2-0 έριξαν το ρυθμό τους, με αποτέλεσμα οι παίκτες της “Ντεπόρ” που ήθελαν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία να κάνουν το 2-2.

Εκτός αυτού οι δηλώσεις του αμυντικού των φιλοξενούμενων, Αλμπέρτο Λόπο, κίνησαν ακόμη περισσότερες τις υποψίες: «Είπα στον Τσάβι να πατήσουν λίγο φρένο, αφού η ισοπαλία ήταν καλή και για τις δύο ομάδες», ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version