Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ξενέρωσε” στη Φενέρ ο Φαν Πέρσι
Ευρώπη

“Ξενέρωσε” στη Φενέρ ο Φαν Πέρσι

Μόνο ικανοποιημένος δεν είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στη Φενερμπαχτσέ, αφού παρά το γεγονός πως είναι απόλυτα έτοιμος δεν χρησιμοποιείται ως βασική επιλογή.

22.09.2015 | 10:31

Τα πράγματα στην Τουρκία για τον Φαν Πέρσι δεν πάνε ακριβώς έτσι, όπως τα είχε στο μυαλό του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολλανδός φορ άφησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Φενερμπαχτσέ, καθώς στους “κόκκινους διαβόλους” δεν μπορούσε να βρει θέση βασικού.

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο συμβαίνει προς το παρόν και με τα “καναρίνια” αν και ήδη έχει πετύχει δύο τέρματα με τη φανέλα τους.

“Δεν είμαι χαρούμενος που ξεκίνησα στον πάγκο. Είμαι τελείως έτοιμος τόσο από φυσικής όσο και από ψυχολογικής κατάστασης, ώστε να μπορώ να παίξω 90 λεπτά. Το μόνο που μπορώ να πω ήταν πως βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, τόνισε αναφορικά με τα παράπονα του Ολλανδού φορ:

“Μακάρι να μπορούσα να χρησιμοποιούσα 22 ή 25 παίκτες. Σε μερικούς παίκτες είτε αρέσουν, είτε όχι οι αποφάσεις που παίρνω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση του Φαν Πέρσι, παρά το γεγονός πως ξεκίνησε στον πάγκο. Θα ήταν κακό αν ήταν ικανοποιημένος που ξεκίνησε στον πάγκο. Ωστόσο, αυτό δείχνει πως θέλει να παίξει”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version