Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ψήνεται” για Φαν Πέρσι η Μπαρτσελόνα;
Μπαρτσελόνα

“Ψήνεται” για Φαν Πέρσι η Μπαρτσελόνα;

Καταλανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα, ενόψει Ιανουαρίου.

15.10.2015 | 15:16

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έχει χάσει το χαμόγελό του και την όρεξη για μπάλα στην Τουρκία, αφού έχει “ξενερώσει” για πολλούς λόγους στη Φενερμπαχτσέ.

Όμως δεν αποκλείεται να το βρει και πάλι τον Ιανουάριο, αφού σύμφωνα με καταλανικά δημοσιεύματα οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της “Μπάρτσα”, Ρόμπερτ Φερνάντες, είδε από κοντά το παιχνίδι της Ολλανδίας με την Τσεχία ανάβοντας… φωτιές.

Οι “μπλαουγκράνα” στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα θα έχουν και πάλι δικαίωμα μεταγραφών, ενώ ο τεχνικός τους, Λουίς Ενρίκε, έχει σε εκτίμηση τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος είναι στα 32, αλλά δεν… ξέχασε να σκοράρει και οι Καταλανοί θα ήθελαν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο στην γραμμή κρούση τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version