Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τζάκα: “Περήφανος που ήρθα στην Άρσεναλ”
Άρσεναλ

Τζάκα: “Περήφανος που ήρθα στην Άρσεναλ”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Άρσεναλ έκανε ο Γρανίτ Τζάκα.

25.05.2016 | 14:33

Πλέον είναι και επίσημο!

Ο Τζάκα από εδώ και στο εξής θα είναι παίκτης της Άρσεναλ για πολλά χρόνια.

Οι “κανονιέρηδες” τα βρήκαν σε όλα με τη Γλάντμπαχ για τον νεαρό μέσο, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να βάλει την υπογραφή του στο πολυετές συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Ελβετός χαφ λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωσή του από τους Λονδρέζους προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις, τονίζοντας ότι:

“Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στην Άρσεναλ. Ανυπομονώ να μείνω μόνιμα στο Λονδίνο και να παίξω γι’ αυτή την εκπληκτική ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα δώσω τα πάντα, ώστε να βοηθήσω την Άρσεναλ να κατακτήσει τίτλους και να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους”.

Από την πλευρά του ο Αρσέν Βενγκέρ είχε να πει για την πρώτη μεταγραφή της Άρσεναλ φέτος τα εξής:

“Ο Γρανίτ Τζάκα είναι ένας συναρπαστικός, νέος παίκτης, ο οποίος έχει ήδη παραστάσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και στη Μπουντεσλίγκα. Τον παρακολουθούσαμε εδώ και πολύ καιρό και είναι ένας παίκτης που θα προσδώσει ποιότητα στην ομάδα. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την εθνική ομάδα της Ελβετίας στο Euro και τον περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψει”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version