Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκανε “ντου” για χάρη του Μέσι! (pics)
Κόσμος

Έκανε “ντου” για χάρη του Μέσι! (pics)

Ακόμη μία... επίθεση αγάπης δέχτηκε ο Λιονέλ Μέσι από θαυμαστή του στο παιχνίδι της εθνικής Αργεντινής με τις ΗΠΑ.

22.06.2016 | 13:22

Όταν είσαι από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών δεν γίνεται να μην έχεις παντού και πάντα φανατικούς θαυμαστές. Άλλωστε για τον Λιονέλ Μέσι μιλάμε και όχι για κάποιον τυχαίο!

Στο παιχνίδι της εθνικής Αργεντινής κόντρα στις ΗΠΑ ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα έγραψε ακόμη μία σελίδα ιστορίας. Ακόμα μία μέρα στη… δουλειά για τον “Λέο”. Ακόμη ένα ρεκόρ, αφού το γκολ που σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ήταν ικανό να τον κάνει τον πρώτο σε συγκομιδή τερμάτων στην ιστορία της “αλμπισελέστε”, ξεπερνώντας έτσι τον μεγάλο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Εκτός αυτού ο έμπειρος στράικερ μοίρασε και δύο γκολ στους συμπαίκτες του. Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλε ένας θαυμαστής του που γονάτισε μπροστά του, ώστε να τον αποθεώσει για όλα όσα έκανε και όχι μόνο. Ο Μέσι έδειξε να το απολαμβάνει και δεν θορυβήθηκε καθόλου από την κίνηση του νεαρού fan του που σίγουρα θα θυμάται αυτή την στιγμή για όλη τη ζωή του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version