Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πελέ έρχεται, Κόστα φεύγει για Τσέλσι
Τσέλσι

Πελέ έρχεται, Κόστα φεύγει για Τσέλσι

Την μεταγραφή του Γκρατσιάνο Πελέ στην Τσέλσι επιθυμεί να πραγματοποιήσει ο Κόντε με τον Ντιέγκο Κόστα να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες απομάκρυνσης από το σύλλογο.

05.07.2016 | 12:29

Ο νέος προπονητής της Τσέλσι και νυν τεχνικός της εθνικής Ιταλίας έχει μία εξαιρετική συνεργασία με τον Γκρατσιάνο Πελέ και επιθυμεί να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό των “μπλε” στη φετινή μεταγραφική περίοδο.

 

Ο Ιταλός φορ θα αποτελέσει ένα πολύτιμο γρανάζι στο σύστημα που σχεδιάζει ο Αντόνιο Κόντε και αν υπάρχει κάποια αβεβαιότητα για την μεταγραφή του είναι η ηλικία του καθώς αυτό τον μήνα κλείνει τα 31 του.

Ωστόσο, αν κρίνουμε και από τις περσινές του εμφανίσεις με την Σαουθάμπτον στην οποία σκόραρε 14 τέρματα και εφτά ασίστ η ηλικία του δε θα αποτελέσει εμπόδιο όσον αφορά την απόδοσή του.

Φυσικά, δεδομένου ότι οι “άγιοι” αποδυναμώθηκαν με την Λίβερπουλ να αποκτάει τον Σάντιο Μανέ, γίνεται αντιληπτό ότι η Τσέλσι θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια λίρες για να κάνει δικό της τον Πελέ.

Όσον αφορά τον περσινό βασικό φορ των “μπλε”, τον Ντιέγκο Κόστα, η Daily Star θεωρεί ότι ο Ισπανός στράικερ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της πρώην ομάδας του, την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ωστόσο, αν παραμείνει στο σύλλογο δεδομένης της μεταγραφής του Μπατσουαγί και της ενδεχόμενης μετακίνησης του Πελέ, ο Αντόνιο Κόντε θα έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει όσον αφορά το στήσιμο της επιθετικής του γραμμής.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version