Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πήρε το “σκαλπ” του Μπουφόν ο Ποντόλσκι! (pic)
Home Page

Πήρε το “σκαλπ” του Μπουφόν ο Ποντόλσκι! (pic)

Ένα έντονο τετ-α-τετ είχαν μετά το τέλος του αγώνα της Ιταλίας με τη Γερμανία οι Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Λούκας Ποντόλσκι.

05.07.2016 | 13:22

Και οι δύο είναι… παλιές καραβάνες στις εθνικές τους ομάδες.

Έχουν φάει τις μεγάλες διοργανώσεις και τα σπουδαία ματς με το… κουτάλι.

Ο λόγος για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν και τον Λούκας Ποντόλσκι, οι οποίοι βρέθηκαν αντίπαλοι στην αναμέτρηση της Ιταλίας με τη Γερμανία για τα προημιτελικά του Euro 2016.

Ο έμπειρος γκολκίπερ μπορεί να είναι βασικός και αναντικατάστατος για τη “σκουάντρα ατζούρα”, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο για τον στράικερ της Γαλατασαράι που έχει χάσει τη θέση του στην αρχική 11αδα εδώ και χρόνια.

Ωστόσο, η εκτίμηση ο ένας για το πρόσωπο του άλλου είναι μεγάλη, αλλά και δεδομένη. Άλλωστε το έδειξαν όταν μετά το τέλος του αγώνα οι δυο τους συναντήθηκαν στα αποδυτήρια και αντάλλαξαν φανέλες με τον Γερμανό επιθετικό να γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

“Πάντα πρέπει να σέβεσαι έναν τέτοιο αθλητή. Έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή με περισσότερα από 161 παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Ιταλίας. Είχαμε πολλές μάχες μεταξύ μας, αλλά είσαι ένας πραγματικός ΘΡΥΛΟΣ, Τζιανλουίτζι Μπουφόν”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version