Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστρέφει στην προπονητική ο Φαν Χααλ;
Κόσμος

Επιστρέφει στην προπονητική ο Φαν Χααλ;

Ο Λουίς Φαν Χααλ υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην προπονητική παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί από τους πάγκους.

16.07.2016 | 21:37

Ο Λουίς Φαν Χααλ διετέλεσε χρέη προπονητή τα τελευταία τρία χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα αποτελέσματα και την λειψυδρία τίτλων των “κόκκινων διαβόλων” να κρίνουν ανεπιτυχές το πέρασμά του από το σύλλογο.

Έτσι, ο Ολλανδός μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας τη περσινή σεζόν απολύθηκε με το Ζοσέ Μουρίνιο να τον αντικαθιστά. Ο πρώην προπονητής του Άγιαξ είχε δηλώσει, μάλιστα, ότι μετά την πορεία του στη Γιουνάιτεντ δε θα ασκήσει ξανά το επάγγελμα της προπονητικής.

Ωστόσο, ίσως αυτό δεν ισχύσει καθώς ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του Βελγίου, Φρανσουά Ντε Κερζεμάκερ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόσληψης του 64χρονου προπονητή στο τιμόνι της εθνικής Βελγίου. Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να θέσει υποψηφιότητα ο ίδιος ο Φαν Χααλ.

“Ο Φαν Χααλ ενδέχεται να είναι ένας πιθανός υποψήφιος. Θα δούμε αν θα θέσει τον εαυτό στην υπηρεσία της εθνικής Βελγίου. Αν το πράξει τότε θα λάβουμε πολύ σοβαρά υπ΄όψιν μας την υποψηφιότητά του” ήταν τα λόγια του προέδρου της ομοσπονδίας του Βελγίου.

Να σημειωθεί ότι, ο πρώην τεχνικός των Βέλγων, Μαρκ Βίλμοτς, απολύθηκε αμέσως μετά τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος από την Ουαλία στα προημιτελικά του φετινού ΕURO.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version