Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στη τελική ευθεία του Γκαμεϊρό στην Ατλέτικο
Σεβίλλη

Στη τελική ευθεία του Γκαμεϊρό στην Ατλέτικο

Η μεταγραφή του Κέβιν Γκαμεϊρό στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πολύ κοντά να ολοκληρωθεί , με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα .

25.07.2016 | 20:19

Η Σεβίλλη με την Ατλέτικο Μαδρίτης , όπως όλα δείχνουν θα δώσουν τα χέρια για να γίνει η μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού στους «ροχιμπλάκος». Ο Γκαμεϊρό έχει εκφράσει την επιθυμία του στην ομάδα της Ανδαλουσίας ότι θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο και η Ατλέτικο είναι έτοιμη να προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ και δανεικό τον Λουτσιάνο Βιέτο , αντί για 40 εκατομμύρια που είναι η ρήτρα του ποδοσφαιριστή για να κλείσει το ”deal”.

Οι δύο πλευρές όπως φαίνεται τα έχουν βρει σε όλα , και ο Γάλλος επιθετικός πίεσε γι΄αυτό την πλευρά της Σεβίλλης να τον αφήσει να φύγει , ενώ ο Χόρχε Σαμπάολι , ο νέος προπονητής της ομάδας τον άφησε εκτός αποστολής για το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας , η μεταγραφή του Γκαμεϊρό έχει μπει στη τελική ευθεία και απομένουν ,όπως όλα δείχνουν οι ανακοινώσεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version