Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Aνέλαβε το Βέλγιο ο Μαρτίνεζ
Home Page

Aνέλαβε το Βέλγιο ο Μαρτίνεζ

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της εθνικής Βελγίου.

04.08.2016 | 00:49

Η εθνική Βελγίου τα τελευταία χρόνια διαθέτει ένα πολύ καλό υλικό το οποίο θεωρητικά έχει δυνατότητες να πραγματοποιήσει εξαιρετικές πορείες στις μεγάλες διθνείς ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ωστόσο, με τον Μάρκ Βίλμοτς στο τιμόνι οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν έκαναν την υπέρβαση καθώς αποκλείστηκαν στα προημιτελικά τόσο στο παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 όσο και στο EURO του 2016.

Έτσι, η ομοσπονδία του Βελγίου απέλυσε τον 47 χρονο τεχνικό με αποτέλεσμα εδώ και ένα μήνα να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Αυτός, λοιπόν, που αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα είναι ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος την περσινή χρονιά απολύθηκε από την Έβερτον μετά από τρία χρόνια στο Γκούντισον Παρκ.

Η συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται λογική δεδομένου ότι πρόκειται για έναν νεαρο τεχνικό, ο οποίος όμως διαθέτει παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version