Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντύθηκε “νερατζούρι” ο Ζοάο Μάριο
Ίντερ

Ντύθηκε “νερατζούρι” ο Ζοάο Μάριο

Η Ίντερ εξασφάλισε την μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ζοάο Μάριο.

28.08.2016 | 15:52

Η Ίντερ μετά από ένα διάστημα διαπραγματεύσεων ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Ζοάο Μάριο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος κατέκτησε το φετινό EURO με την εθνική Πορτογαλίας, έγινε κάτοικος Μιλάνου με το κόστος της μεταγραφής του να υπολογίζεται ότι φτάνει τα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής θα παρουσιαστεί το απόγευμα της Κυριακής (28/7) με την διάρκεια του συμβολαίου του Πορτογάλου να μην έχει διευκρινιστεί. H άφιξη του Ζοάο Μάριο αναμένεται, πάντως να συμπληρωθεί από αυτή του Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, το τελευταίο από τα μεταγραφικά αποκτήματα της Ίντερ, όπως όλα δείχνουν.

Ο πρώην άσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας την περσινή χρονιά πρόσφερε 12 ασίστ και σημείωσε εφτά τέρματα ενώ το φετινό καλοκαίρι αγωνίστηκε και στα εφτά παιχνίδια της “σελεσάο” στο δρόμο προς την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ερίκ Τοχίρ, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την πραγματοποίηση της μεταγραφής του 23χρονου άσου: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Ζοάο Μάριο στην Ίντερ. Είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής και τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό. Θα ενισχύσει περισσότερο μία ήδη πολύ δυνατή ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version