Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Tέρι δεν ξέχασε την εθνική Αγγλίας (pic)
Αγγλία

O Tέρι δεν ξέχασε την εθνική Αγγλίας (pic)

Ο Τζον Τέρι δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει του νέου ξεκινήματος που πραγματοποιεί η εθνική Αγγλίας.

05.09.2016 | 11:48

Ο Τζον Τέρι αποσύρθηκε από την εθνική Αγγλίας το 2012 και σημαντικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση είχαν διαδραματίσει οι κατηγορίες προς το πρόσωπό του για ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ.

Ωστόσο, εν έτει 2016 και μετά την πρόσληψη του Σαμ Άλαρνταις στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας οργίασαν οι φήμες περί επιστροφής του αρχηγού της Τσέλσι στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Παρόλο που αυτό δε συνέβη ποτέ ο 35χρονος στόπερ δεν ξέχασε την εθνική του ομάδα και παραμονές του αγώνα των “λιονταριών” με αντίπαλο τη Σλοβακία ευχήθηκε τα καλύτερα τόσο στο νέο τεχνικό της ομάδας όσο και στον Γουέιν Ρούνει, ο οποίος βρέθηκε πρώτος σε συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος ξεπερνώντας τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

“Εύχομαι καλή τύχη στον Big Sam και στην εθνική Αγγλίας σήμερα, τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Σαμ και νιώθω ότι μπορεί να προσφέρει σε αυτό το σύνολο νεαρών ταλαντούχων παικτών ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Συγχαρητήρια στον Γουέιν Ρούνει που έγινε ο άνθρωπος με τις περισσότερες συμμετοχές με την εθνική ομάδα. Μακάρι να έρθουν και άλλες”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version