ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Παραπάτησε από την κορυφή

Η Τσέλσι αυτοκτόνησε και απέσπασε μόνο τον ένα βαθμό από το Λίμπερτι, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη, 2-2 με τη Σουόνσι.

Παραπάτησε από την κορυφή

Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής η Τσέλσι φιλοξενήθηκε από τη Σουόνσι με σκοπό να βρεθεί ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, οι “μπλε” πραγματοποίησαν “χαρακίρι” και με δύο δικά τους λάθη δέχτηκαν δύο τέρματα με αποτέλεσμα να φύγουν με την ισοπαλία από το “Λίμπερτι (2-2) βρίσκοντας στο τέλος τα ψυχικά αποθέματα να γλιτώσουν την ήττα. Με αυτόν τρόπο έφτασαν τους 10 βαθμούς και έπεσαν από την κορυφή την οποία απολαμβάνει πια μόνο η Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι “μπλε” απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Γουίλιαν να εξουδετερώνει ο Φαμπιάνσκι. Το σύνολο του Κόντε αν και δεν διέθετε την καθολική κατοχή της μπάλας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18ο λεπτό.

Μετά από μία άτσαλη απομάρυνση του Φερνάντεζ ο Όσκαρ κοντρόλαρε και πάσαρε στο αφύλαχτο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος με ένα υποδειγματικό πλασέ σημείωσε το 1-0.

Ο Αζάρ δύο λεπτά αργότερα επιχείρησε με μία ατομική ενέργεια να πιάσει στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα αλλά ο Φαμπιάνσκι απέκρουσε το σουτ του Βέλγου. Oι “κύκνοι” απάντησαν με το σουτ του Σίγκουρτσον να βγαίνει λίγο άουτ για να ακολουθήσει η ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία του Κόστα, ο οποίος δε βρήκε το στόχο προ κενής εστίας.

Ωστόσο, μέσα σε ένα καταστροφικό πεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι γκρέμισαν ότι είχαν χτίσει καθώς μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίγκουρτσον στο 59′ (ο ίδιος παίκτης είχε ανατραπεί χωρίς λόγο από τον Κουρτουά) ο Κέιχιλ έχασε τη μπάλα μέσα από τα πόδια του με αποτέλσμα ο Φερ να βγει απέναντι από τον Κουρτουά και να ολοκληρώσει την ανατροπή για τους “κύκνους”.

Το σύνολο του Κόντε άργησε να ξαναβρει τα πατήματα του με αποτέλεσμα να απειλήσει ξανά αρκετά λεπτά αργότερα με μία άστοχή κεφαλιά του Όσκαρ και ένα σουτ του Βραζιλιάνου που εξουδετέρωσε ο Φαμπιάνσκι.

Η πίεση των “μπλε” απέδωσε τελικά καρπούς στο 81΄με τον Ντιέγκο Κόστα μετά από πολιορκία της αντίπαλης άμυνας να ισοφαρίζει σε 2-2 με απίθανο ανάποδο ψαλιδάκι. Το παιχνίδι είχε ανάψει αλλά ο Ισπανός φορ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία στο 85΄ με τον Φαμπιάνσκι να απομακρύνει το σουτ του από πλεονεκτική θέση.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα Αζάρ και Φάμπρεγκας επιχείρησαν να δώσουν ξανά το προβάδισμα στην Τσέλσι αλλά τα σώματα των αντίπαλων αμυντικών απώθησαν τις προσπάθειές τους.

Με αυτόν τον απροσδόκητο τρόπο η Τσέλσι έχασε βαθμούς στο Λίμπερτι πληρώνοντας ουσιαστικά δύο προσωπικά της λάθη, καθώς η Σουόνσι πέρα από τον Φερ, ο οποίος βρισκόταν παντού, δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Από τους φιλοξενούμενους ο Γουίλιαν δεν βρέθηκε σε καλή μέρα σε αντίθεση με τον Όσκαρ που πήρε πολλές προσπάθειες στα πόδια του. Ο Καντέ για μία ακόμη φορά πραγματοποίησε πολλά κοψίματα ενώ και ο Ντιέγκο Κόστα ήταν από τους κορυφαίους λόγω των τερμάτων που σημείωσε παρόλο που θα μπορούσε να ήταν πιο εύστοχος στις μεταβιβάσεις του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ