Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρώτη φορά “άσφαιροι” MSN και BBC!
Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτη φορά “άσφαιροι” MSN και BBC!

Οι δύο καλύτερες επιθετικές τριάδες του κόσμου, δεν σκόραραν κανένα τέρμα στα χθεσινά παιχνίδια των ομάδων τους για πρώτη φορά, με τις ομάδες τους να φέρνουν ισοπαλία.

22.09.2016 | 13:08

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να φτάσει τις 17 σερί νίκες και να ξεφύγει με πέντε βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα μόλις στην πέμπτη αγωνιστική, αφού ούτε οι “μπλαουγκράνα” κατάφεραν να επικρατήσουν της Ατλέτικο. Εκτός αυτού, άλλο ένα άξιο αναφοράς είναι πως για πρώτη φορά από τότε που δημιουργήθηκαν οι MSN (Messi-Suarez-Neymar) και BBC (Bale-Benzema-Cristiano) δε σκόραρε κανείς από τους έξι αστέρες ενώ έπαιζαν όλοι τους ως βασικοί μάλιστα.

Ο Μέσι αντικαταστάθηκε στο 38′ λόγω τραυματισμού, Σουάρεζ και Νεϊμάρ τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη σκληρή άμυνα της ομάδας του Τσόλο Σιμεόνε για ακόμα μια φορά, ενώ από τους “μερένχες” σκόραρε ο Ράμος, με τους Μπέιλ και Μπενζεμά να αντικαθίστονται περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο(72′-81′).

Αμφότερες οι ομάδες τους έμειναν στην ισοπαλία και η μάχη συνεχίζεται με τη “βασίλισσα” να βρίσκεται στο +3.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version