Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο πλευρό του Αλαρντάις ο Ανελκά
Αγγλία

Στο πλευρό του Αλαρντάις ο Ανελκά

Την στήριξή του στον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Αγγλίας, Σαμ Αλαρντάις εξέφρασε ο Νικολά Ανελκά.

29.09.2016 | 18:37

Η καριέρα του Νικολά Ανελκά βρίσκεται στα τελειώματά της με τον ίδιο να διανύει το δεύτερο του χρόνο στην Ινδία εκεί που τελεί ταυτόχρονα χρέη παίκτη και προπονητή στη Μουμπάι Σίτι.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης σε δηλώσεις του στάθηκε στην απόλυση του Σαμ Αλαρντάις από τον πάγκο των “λιονταριών”67 μέρες μετά την πρόσληψή του: “Λυπάμαι πολύ για αυτή την ιστορία Big Sam. Ησουν ο κατάλληλος άνθρωπος για την Αγγλία και πιστεύω ότι εξακολουθείς να είσαι. Δεν έχει σημασία τι είπες και τι έκανες, όλοι κάνουμε λάθη. Το πιο σημαντικό είναι ότι ακόμα σε αγαπάμε. Ευχαριστώ για όλα”.

Ο Γάλλος φορ συνυπήρξε με τον Big Sam στην Μπόλτον όπου έτυχε να τον έχει προπονητή τις αγωνιστικές περιόδους από το 2006 έως το 2008.

Να θυμήσουμε ότι η προθυμία του Αλαρντάις να προσφέρεις συμβουλές έναντι 400 χιλιάδων ευρώ για την παράκαμψη μεταγραφικών κανονισμών της αγγλικής ομοσπονδίας κόστισαν στον 61χρονο τεχνικό τη θέση του στη τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας, μία δουλειά “ονειρο” σύμφωνα με τα δικά του λόγια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version