ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Stood Firm-ino (vid)

Με ένα γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι ο Φιρμίνο συνέβαλε τα μέγιστα στην εκτός έδρας επικράτηση της Λίβερπουλ επί της Σουόνσι με 2-1 στην 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Stood Firm-ino (vid)

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Σουόνσι φιλοξένησε στο “Λίμπερτι” τη Λίβερπουλ. Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ πραγματοποίησε λίγες φάσεις αλλά χάρη στο πείσμα του Φιρμίνο επικράτησε των “κύκνων” με 2-1 με ολική ανατροπή πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και σκαρφαλώνοντας προσωρινά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Λίβερπουλ είχε μπει υποτονικά στο παιχνίδι και το πλήρωσε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Φερ μετά από εκτέλεση κόρνερ με κοντινή προβολή να ανοίγει το σκορ. Οι “κόκκινοι” ήταν νευρικοί και ο τραυματισμός του Λαλάνα επιδείνωσε την εικόνα τους.

Οι “κύκνοι” απειλούσαν κυρίως με σέντρες με τον Λόβρεν να αντιμετωπίζει δυσκολίες στις εναέριες μονομαχίες. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ισορροπούν στο παιχνίδι χάρη στο νεοεισελθόντα Στάριτζ αλλά δεν δημιούργησαν καμία καθαρή ευκαιρία μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Kόντρα στη ροή του παιχνιδιού το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ ισοφάρισε στο 54ο λεπτό με τη κεφαλιά του Φιρμίνο μετά τη σέντρα του Χέντερσον να μη δίνει τη δυνατότητα στο Φαμπιάνσκι να αντιδράσει.

Η Λίβερπουλ μετά την επίτευξη του τέρματος άρχισε να βρίσκει χώρους αλλά στο 57΄ο Κουτίνιο αντίκρισε το δεξί φαλτσαριστό σουτ του να “γλείφει” το αριτσερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στα επόμενα λεπτά για να φτάσουμε στη φάση του 83ου λεπτού, στην οποία ο Φιρμίνο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μίλνερ, ο οποίος ευστόχησε για να ολοκληρώσει την ανατροπή για την ομάδα του.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι ήταν εξαντλημένοι ψυχολογικά και δε μπόρεσαν να πάρουν τη μπάλα στα πόδια τους αλλά στη μοναδική τους σέντρα στο 93΄ο Φαν ντε Χορν κλώτσησε αέρα από κοντινή απόσταση.

Με αυτόν τον τρόπο οι “κόκκινοι” έφυγαν με το διπλό από το “Λίμπερτι” πετυχαίνοντας μία πολύτιμη νίκη από ψυχολογικής πλευράς, διότι αν και δεν εντυπωσίασαν με τη συνολική τους εικόνα κατάφεραν να πάρουν το ζητούμενο. Ο Μίλνερ σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν συγκινητικός μαρκάροντας όλη την πλευρά ενώ και ο Ματίπ για μία ακόμη φορά πραγματοποίησε μία μεστή εμφάνιση με ελάχιστα λάθη και έγκαιρες επεμβάσεις στον αέρα.

Από την άλλη πλευρά η Σουόνσι έκλεισε άψογα τους χώρους στο πρώτο ημίχρονο και στην επίθεση άλλαζε γρήγορα τη μπάλα με τους Σίγκουρτσον και Φερ να είναι οι κορυφαίοι για τους “κύκνους”. Στο δεύτερο ημίχρονο λύγισαν από την πίεση με αποτέλεσμα με το πέρασμα 7 αγωνιστικών να έχουν συγκεντρώσει 4 βαθμούς και να μπαίνουν σε περιπέτειες από νωρίς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ