Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λαπόρτ: «Προσπάθησε να με πείσει ο Γκουαρντιόλα για την Σίτι»
Μάντσεστερ Σίτι

Λαπόρτ: «Προσπάθησε να με πείσει ο Γκουαρντιόλα για την Σίτι»

Δυνατή αποκάλυψη από τον αμυντικό της Μπιλμπάο, Έμερι Λαπόρτ.

04.10.2016 | 23:26

Σε μία αποκάλυψη μεγατόνων προχώρησε ο Έμερι Λαπόρτ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, που τόνισε σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, ότι έφτασε πάρα πολύ κοντά στο να αποκτηθεί από την Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι, αφού ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε επικοινωνήσει μαζί του για να τον φέρει στο Νησί.

Ο Λαπόρτ είχε δεχτεί κρούση από τους «πολίτες» στους οποίους όμως είπε με βαριά καρδιά το «όχι», για το οποίο όμως δεν έδειχνε ιδιαίτερα μετανιωμένος.

«Πώς θα μπορούσα να πω όχι στον Πεπ; Κοιτώντας βέβαια, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα από μια ενδεχόμενη μεταγραφή μου στην Μάντσεστερ Σίτι» σημείωσε στην αρχή και πρόσθεσε:

«Μίλησα με τον ίδιο για πολύ καιρό καθώς και με την ομάδα μου. Κοίταξα το θέμα με την οικογένειά μου και συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν σοβαρές δυσκολίες. Στην ηλικία που είμαι πρέπει να σκέφτομαι χωρίς βιαστικές κινήσεις. Στο τέλος, αποφάσισα ότι θα μείνω εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό.»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version