Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οζίλ δεν γίνεσαι,αλλά… γεννιέσαι! (pics)
Άρσεναλ

Οζίλ δεν γίνεσαι,αλλά… γεννιέσαι! (pics)

Λίγη από τη... δόξα του συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ, θέλησε να πάρει ο Λορέν Κοσιελνί αντιγράφοντας τον πανηγυρισμό του Γερμανού μεσοεπιθετικού.

19.10.2016 | 12:40

Αυτή την εποχή είναι το βασικό πρόσωπο συζήτησης στην Άρσεναλ.

Ο Μεσούτ Οζίλ βρίσκεται σε πολύ καλό… φεγγάρι και πραγματοποιεί τη μία καλή εμφάνιση μετά την άλλη, είτε δημιουργώντας κάποιο γκολ για τους συμπαίκτες του, είτε σκοράροντας ο ίδιος.

Βέβαια, εκτός από τις επιδόσεις του εντός αγωνιστικού χώρου ο Γερμανός μεσοεπιθετικός απασχολεί το ρεπορτάζ των “κανονιέρηδων”, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους, αφού το τρέχον εκπνέει το καλοκαίρι του 2018.

Η Άρσεναλ πάει από νίκη σε νίκη και ένας από τους πρωταγωνιστές είναι ο Οζίλ. Ο Γερμανός παίκτης μετά από κάθε γκολ που σημειώνει κάνει ένα χαρακτηριστικό πανηγυρισμό με τα δάχτυλά του. Αυτόν θέλησε να αντιγράψει και παράλληλα να κάνει πλάκα ο συμπαίκτης του στους “κανονιέρηδες”, Λορέν Κοσιελνί, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του αγγλικού συλλόγου με τον Γάλλο στόπερ να προκαλεί γέλιο και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version