Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ψήνεται” για Τσιτσαρίτο και πάλι η Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

“Ψήνεται” για Τσιτσαρίτο και πάλι η Ρεάλ!

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Χαβιέρ Ερνάντες με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν φαίνεται πως έχουν κάνει τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον... καλοβλέπει και πάλι.

19.10.2016 | 13:19

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Χαβιέρ Ερνάντες φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Την σεζόν 2013-2014 ο Μεξικανός φορ την πέρασε στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, όπου μπορεί να μην εντυπωσίασε με της εμφανίσεις του, όμως, προς το τέλος εκείνης της περιόδου το “μπιζέλι” σημείωσε αρκετά σημαντικά γκολ που οδήγησαν μέχρι και στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, αυτά δεν ήταν αρκετά, ώστε οι άνθρωποι της “βασίλισσας” να κινηθούν για την αγορά του, με αποτέλεσμα ο έμπειρος φορ να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τον πούλησε μετέπειτα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στη Γερμανία το “μπιζέλι” πάει από το καλό στο καλύτερο και έτσι την πρώτη του σεζόν με τις “ασπιρίνες” κατάφερε να πετύχει 33 γκολ σε 49 εμφανίσεις, ενώ φέτος έχει ήδη προλάβει να σκοράρει πέντε γκολ στη Μπουντεσλίγκα σε πέντε ματς που έχει αγωνιστεί δείχνοντας πως παραμένει πιο “καυτός” από ποτέ.

Γι’ αυτό το λόγο και η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει και πάλι ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η “As” με τους Μαδριλένους να κινούνται για την αγορά του τον προσεχή Ιανουάριο, ώστε να τον φέρουν και πάλι στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version