ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Έκανε Καρα-μπάκα και το πλήρωσε!

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του και έχασε από την Κάραμπακ με 2-0. Την ίδια ώρα η Φιορεντίνα έφευγε εύκολα με 3-1 από την έδρα της Σλόβαν.

Έκανε Καρα-μπάκα και το πλήρωσε!

Σε ένα παιχνίδι με έντονο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Κάραμπακ υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο Αζερμπαϊτζάν με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα «πέταγε» τον «δικέφαλο του Βορρά» στους 8 βαθμούς από την μία και θα έβαζε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης τους Αζέρους. Εν τέλει με το χαμόγελο από το γήπεδο έφυγαν οι γηπεδούχοι που επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 2-0.

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες μπήκαν ισορροπημένα, έψαξαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τις έβαζε σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Πρώτη στο παιχνίδι απείλησε η Κάραμπακ μόλις στο 11′ όταν ο Μουαρέμ τροφοδοτήθηκε αλλά το σουτ που έκανε δεν βρήκε στόχο.

Στο 19′ οι γηπεδούχοι έγιναν ξανά επικίνδυνοι με τον Εντλοβού που προσπάθησε να απειλήσει αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του αντίπαλου κίπερ.

Στο 24′ ο ΠΑΟΚ απάντησε στις φάσεις όταν ο Σακόφ έφτασε μία ανάσα από το 1-0, όταν δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Σέχιτς δήλωσε «παρών» και κράτησε το «μηδέν».

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν με μοναδικό στόχο την επίτευξη του γκολ που θα τις έβαζε μπροστά στο σκορ.

Αυτό το γκολ ήρθε στο 56′ αλλά όχι για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πλήρωσε την αδράνειά του και έμεινε πίσω στο σκορ όταν ο Μεντβέντεφ βρήκε τον Κιντάνα και εκείνος με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν αφού η Κάραμπακ είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την περιοχή της.

Μάλιστα στο 87′ οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ όταν ο Αμιργκίλιεφ έκανε ένα δυνατό σουτ, νικώντας τον Γλύκο και κάνοντας το 2-0.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε πολύτιμο έδαφος στην υπόθεση της πρόκρισης.

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σλόβαν Λίμπερετς υποδέχθηκε την Φιορεντίνα στην Τσεχία με τους «βιόλα» να παίρνουν το τρίποντο της νίκης που τους κράτησε σε ρόλο οδηγού στον όμιλο.

Στο χορτάρι κυρίαρχοι κατά την περισσότερη διάρκεια του αγώνα ήταν οι φιλοξενούμενοι αφού κρατούσαν αρκετά καλά κλεισμένη την αμυντική τους διάταξη ενώ στον επιθετικό τομέα δημιουργούσαν αρκετές προϋποθέσεις για γκολ, απειλώντας συχνά τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Το γκολ που άνοιξε το σκορ ήρθε στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Νίκολα Κάλινιτς κυνήγησε μία θεωρητικά χαμένη μπαλιά και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον κίπερ των γηπεδούχων κάνοντας το 1-0.

Στο 23′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Αστόρι βρήκε τον Κάλινιτς και εκείνος με όμορφη κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η Λίμπερετς προσπάθησε να αντιδράσει αλλά μάταια αφού καμία της «επίσκεψη» στα καρέ του πορτιέρο της Φιορεντίνα δεν έγινε με επικίνδυνες προϋποθέσεις.

Ωστόσο, στο 58ο λεπτό, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 και να ξαναμπεί στο παιχνίδι όταν ο Σέβσικ εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ μείωσε για την ομάδα του.

Η απάντηση της Φιορεντίνα ήταν άμεση αφού στο 70′ ο Τέγιο βρήκε όμορφα τον Μπαμπακάρ και εκείνος από κοντά έγραψε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ