Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Αν με καλέσει η Μπαρτσελόνα, δε θα σηκώσω το τηλέφωνο” (vid)
Άρσεναλ

“Αν με καλέσει η Μπαρτσελόνα, δε θα σηκώσω το τηλέφωνο” (vid)

Ο Έκτορ Μπελερίν δε δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

21.10.2016 | 20:20

Ο Έκτορ Μπελερίν γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα αλλά το 2011 μετακόμισε στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ και έκτοτε βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο για να εξελιχθεί σε ένα από τους πιο δημοφιλείς δεξιούς οπισθοφύλακες στον πλανήτη χάρη στις ανασταλτικές και επιθετικές του αρετές.

Οι “μπλαουγκράνα” μετά τη φυγή του Ντάνι Άλβες για τη Γιουβέντους το φετινό καλοκαίρι αναζητούν κάποιον αντάξιο αντικαταστάτη του που θα στεριώσει για πολλά χρόνια στο ‘Καμπ Νου” και γι΄αυτό έχουν προσεγγίσει και τον Ισπανό μπακ των “κανονιέρηδων”.

Ωστόσο, όπως έχει επισημάνει ο Αρσέν Βενγκέρ επιχειρείται η ανανέωση του συμβολαίου του 21χρονου ποδοσφαιριστή και σε καμία περίπτωση η Άρσεναλ δε σκοπεύει να τον πουλήσει, τουλάχιστον τόσο πρόωρα.

O Μπελερίν, πάντως, όταν ρωτήθηκε από φίλους της ομάδας για την αντίδρασή του σε ένα ενδεχόμενο κάλεσμα της “Μπάρτσα” απάντησε με χιουμοριστική διάθεση το εξής: “Αν με καλέσει η Μπαρτσελόνα, δε θα σηκώσω το τηλέφωνο”

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version