Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καθάρισε με το “κανόνι” του Τσάμπερλεϊν
Άρσεναλ

Καθάρισε με το “κανόνι” του Τσάμπερλεϊν

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν που σημείωσε δύο γκολ η Άρσεναλ επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Ρέντινγκ για το Λιγκ Καπ.

25.10.2016 | 23:41

Ένα εύκολο βράδυ είχε η Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Οι “κανονιέρηδες” χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαιτέρως επιβλήθηκαν με σκορ 2-0 της Ρέντινγκ και πήραν έτσι άνετα την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού, επιστρέφοντας κιόλας στις νίκες μετά και το 0-0 στο “Έμιρεϊτς” προ ημερών απέναντι στη Μίντλεσμπρο για το πρωτάθλημα εκείνη τη φορά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν. Ο 23χρονος επιθετικός σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του δείχνοντας στον Αρσέν Βενγκέρ πως παραμένει “ζεστός” και πως μπορεί να αποτελέσει σημαντική βοήθεια στη συνέχεια της σεζόν, είτε σε πρωτάθλημα, είτε σε Τσάμπιονς Λιγκ ή κάπου αλλού.

Η αρχή έγινε στο 33′ για τον Άγγλο παίκτη που εκμεταλλεύτηκε λάθος των αντίπαλων αμυντικών, έκλεψε την μπάλα και από πλάγια θέση από τα δεξιά με ωραία ατομική προσπάθεια και ακόμη καλύτερο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο και εκεί που όλα έδειχναν πως το 1-0 δεν θα άλλαζε ήρθε εκ νέου ο Τσάμπερλεϊν μετά από πάσα του Ολιβιέ Ζιρού, νικώντας για δεύτερη φορά τον γκολκίπερ της Ρέντινγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version