Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H απίστευτη ιστορία του Φιλ Μπαμπ για τον Κριστιάνο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

H απίστευτη ιστορία του Φιλ Μπαμπ για τον Κριστιάνο (vid)

Ο πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φιλ Μπαμπ, αποκάλυψε μία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο σε νεαρή ηλικία.

14.11.2016 | 11:35

Κατά καιρούς παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αποκαλύπτουν σε συζητήσεις τους “πικάντικες” ποδοσφαιρικές ιστορίες από τα αποδυτήρια και τις προπονήσεις των πρώην ομάδων τους, οι οποίες δεν έχουν δει ποτέ ξανά το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, ο πρώην άσος της Λίβερπουλ Φιλ Μπαμπ, ο οποίος μεσουρανούσε στους αγωνιστικούς χώρος από το 1990 μέχρι το 2004, αποκάλυψε μία απίθανη ιστορία με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε μία προπόνηση κατά τη κοινή τους θητεία στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2002.

Ειδικότερα, σε μία άσκηση ανάμεσα σε αμυντικούς (Μπαμπ) και επιθετικούς (Ρονάλντο) ο Πορτογάλος άσος πέρασε σαν να μην υπήρχε τον 45χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κάτι που δεν άρεσε στον Φιλ Μπαμπ. Έτσι, όταν η άσκηση επαναλήφθηκε ο Κριστιάνο επιχείρησε να τον ντριμπλάρει προτού βρεθεί στο έδαφος χωρίς να καταλάβει ότι η πτώση του προήλθε από μία μπουνιά του συμπαίκτη του προς τον ίδιο. Ο Μπαμπ, μάλιστα, τον συμβούλεψε να μην επιχειρήσει ” ποτέ ξανά” κάτι παρόμοιο στον ίδιο.

Αν κρίνουμε, πάντως, από την καριέρα του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μάλλον το συγκεκριμένο περιστατικό ο Κριστιάνο το έχει θάψει καλά στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version