Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Είμαι μέρος της ποδοσφαιρικής ιστορίας»
Ρεάλ Μαδρίτης

«Είμαι μέρος της ποδοσφαιρικής ιστορίας»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε πως όνειρο του ήταν πάντα να γίνει σταρ του ποδοσφαίρου και όπως τονίζει τα κατάφερε!

11.01.2017 | 18:29

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του και όπως το πάει θα πετύχει άλλα τόσα.Ο Πορτογάλος αποκάλυψε με δηλώσεις του πως όταν πρωτοάρχισε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο,όνειρο του ήταν κάποτε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο,ενώ μίλησε και για το μυστικό της επιτύχιας του που δεν είναι άλλο από την…σκληρή δουλειά!

«Δεν έχω αμφιβολία ότι είμαι ήδη μέρος της ποδοσφαιρικής ιστορίας. Αυτός ήταν ο στόχος από τότε που ξεκίνησα να παίζω μπάλα, όχι να είμαι απλά ένας ποδοσφαιριστής αλλά να γίνω σταρ και να προσπαθώ συνεχώς για το καλύτερο. Και τα κατάφερα. Οι τίτλοι μιλούν από μόνοι τους»,δήλωσε αρχικά ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Σκληρή και αδιάκοπη δουλειά. Βρίσκομαι σε μια ομάδα που μου δίνει την δυνατότητα να διεκδικώ μεγάλους τίτλους. Όπως επίσης και στην Εθνική. Ήταν ένα υπέροχο Euro»,τόνισε αναφορικά με το ποιο είναι το μυστικό που τον έχει φτάσει τόσο ψηλά!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version