ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η ενδεκάδα του Αντσελότι για την απόδραση της Ρεάλ από το Μόναχο
O Λεβαντόφσκι κατονόμασε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάλκε

Χάθηκε η μπάλα!

Με την τριάδα Στίντλ, Ράφαελ και Τζόνσον σε τρελά κέφια, η Γκλάντμπαχ επικράτησε με 4-2 της Σάλκε, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Γερμανικής Bundesliga.

Χάθηκε η μπάλα!

Στο νούμερο 100 επίσημο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ ήταν καταιγιστική, καθώς νίκησε με 4-2  τη Σάλκε, σε ένα ματς πολύ ωραίο – από πλευράς θεάματος- ματς, που διεξήχθη στο ”Μπορούσια Παρκ”. Οι παίκτες του Ντίτερ Χέκινγκ (έφτασε τις 5 νίκες σε 7 ματς στον πάγκο της Μπορούσια) απέδωσαν κατά διαστήματα απίθανο ποδόσφαιρο, επιθετικού στυλ, με εξαιρετικές συνεργασίες. Από την άλλη, η ομάδα του Μάρκους Βάιντσιλ συνεχίζει να απογοητεύει στη φετινή σεζόν.

Ύστερα από 25 ”άνοστα” αγωνιστικά λεπτά, με μόνη αξιόλογη φάση το φάουλ του Ράφαελ που πέρασε άουτ στο 4′, ο αγώνας απέκτησε τρελό ρυθμό. Στο 26΄το σουτ του Νάστασιτς κατέληξε λίγο άουτ, ενώ 2 λεπτά μετά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κράμερ από τα δεξιά είδε ωραία τον Τζόνσον, και ο Αμερικάνος με κοντινό τελείωμα άνοιξε το χορό των γκολ.

Η Σάλκε πήρε την κατοχή και τον έλεγχο του ματς, και στο 37′ ο Κέρερ κέρδισε πέναλτι από τον Κράμερ. Ο Μπενταλέμπ ήταν ψύχραιμος, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Τελευταία φάση του πρώτου μέρους, το σουτ φάουλ του Ράφαελ, που έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Φέρμαν.

Η Σάλκε μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 47′, αφού η κοντινή κεφαλιά του Μπούργκσταλερ, πέρασε μόλις άουτ. Κάπου εκεί, άρχισε η απόλυτη κυριαρχία των γηπεδούχων. Στο 53′ ο -εξαιρετικός- Φέρμαν απέκρουσε εντυπωσιακά το κοντινό σουτ του Στίντλ. Με τη συμπλήρωση 64 λεπτών, η Γκλάντμπαχ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Καταπληκτική συνεργασία μεταξύ Στίντλ και Τζόνσον, ο τελευταίος νίκησε τον Φέρμαν από κοντά για το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα, άλλη μια όμορφη συνεργασία οδήγησε σε γκολ. Εκπληκτική μπαλιά στον Βέντ από τον Νταγούντ, ο Σουηδός εκτέλεσε σωστά για το 3-1.

Άλλη μια επέμβαση του Φέρμαν, σε τετ-α-τετ με τον Ράφαελ στο 74′, ο Βραζιλιάνος πήρε το αίμα του πίσω μετά από δυο λεπτά, αφού πλάσαρε ιδανικά από το πέναλτι (ύστερα από ασίστ του Στρόμπλ) και έγραψε το 4-1. Η Σάλκε μείωσε σε 4-2 με τον Κορέτσκα στο 83′ (καρφωτή κεφαλιά), αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι από το ματς.

Πλέον, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν την προσεχή Πέμπτη, για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, στα πλαίσια της φάσης των ”16” του Γιουρόπα Λίγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ