Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σέρχι Ρομπέρτο: «Είμαστε με τον Λουίς Ενρίκε»
Μπαρτσελόνα

Σέρχι Ρομπέρτο: «Είμαστε με τον Λουίς Ενρίκε»

Στο πλάι του Λουίς Ενρίκε είναι όλη η ομάδα όπως τόνισε ο Σέρχι Ρομπέρτο.

08.03.2017 | 12:23

Την αναγκαιότητα να παλέψουν όλοι οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» μέχρι το τέλος της σεζόν για την κατάκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων τροπαίων, τόνισε ο Σέρχι Ρομπέρτο.

Ο άσος των Καταλανών, ακολουθώντας το παράδειγμα αρκετών συμπαικτών του, εξέφρασε την σπουδαιότητα που θα είχε τόσο για τους ίδιους τους παίκτες αλλά κυρίως για τον προπονητή τους, Λουίς Ενρίκε, η κατάκτηση όλων των στόχων που έχει θέσει η ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Κάτι σαν «ευχαριστώ» στον προπονητή τους που ανακοίνωσε πως μετά το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο της Καταλονίας.

«Είμαστε με τον Λουίς Ενρίκε ως το τέλος, ακόμα και αν εκείνος αποφάσισε να φύγει. Παραμένουμε σε τρεις διοργανώσεις και οφείλουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος για εκείνον και για τη δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα. Θέλουμε να του ανταποδώσουμε όσα έχει κάνει για μας» τόνισε ο Σέρχι Ρομπέρτο χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version