Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Καψούρα” του Ζιντάν ο Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης

“Καψούρα” του Ζιντάν ο Εμπαπέ

Μεγάλος θαυμαστής του Κίλιαν Εμπαπέ είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν που είχε εισηγηθεί την απόκτηση του από τη Ρεάλ πριν αυτός καταλήξει στη Μονακό.

17.03.2017 | 11:53

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μόνακο. Ο Γάλλος σε ηλικία μόλις 18 ετών έχει καταφέρει να δείξει την ευχέρεια του στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα να κληθεί και στην Εθνική ομάδας της χώρας του.

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που διέκριναν το ταλέντο του ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν όταν τον δοκίμασε στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ τρία χρόνια πριν. Τότε ο “Ζιζού” εισηγήθηκε την απόκτηση του αλλά ο μικρός κατέληξε στη Μονακό γιατί δεν ήθελε να φύγει από την πατρίδα του σε τόσο μικρή ηλικία.

Οι “μερένχες” δεν έχουν σταματήσει να παρακολουθούν την πορεία του και δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του. Όσο για τη Μονακό ; Οι άνθρωποι της Γαλλικής ομάδας φέρονται να ζητούν τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ από κάθε ενδιαφερόμενο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version