ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Φτιαγμένη για ανατροπές

Η Μπαρτσελονα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πέτυχε νέα ανατροπή επικρατώντας της μαχητικής Βαλένθια με 4-2.

Φτιαγμένη για ανατροπές

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και από τα πρώτα λεπτά έκλεισε τη Βαλένθια στα καρέ της χάνοντας δυο πολύ καλές ευκαιρίες. Αρχικά στο 8ο λεπτό ο Ντιέγκο Άλβες έδιωξε το πλασέ του Σουάρες ενώ πέντε λεπτά μετά ο Ουρουγουανός έδωσε στο Μέσι αλλά ο κοντινό πλασέ του κόπηκε την τελευταία στιγμή από το Ορεγιάνα.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου η Βαλένθια έχασε την πρώτη της ευκαιρία όταν το εντυπωσιακό σουτ του Σόλερ σταμάτησε στον Τερ Στεγκεν που έδιωξε με δυσκολία. Στη μόλις δεύτερη καλή στιγμή τους στο ματς οι “νυχτερίδες” άνοιξαν το σκορ από στημένη φάση. Ο Ντάνι Παρέχο εκτέλεσε κόρνερ και ο Μανγκαλά εκμεταλλεύτηκε το ύψος του στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι “μπλαουγκράνα”δεν το έβαλαν κάτω και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ ο Σουάρες βρέθηκε απέναντι στον Άλβες και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι μας επιφύλαξε ένα τρελό φινάλε στο πρώτο μέρος με δυο γκολ και μια κόκκινη κάρτα. Στο 45ο λεπτό ο Μανγκαλά έγινε μοιραίος για την ομάδα του όταν έκανε πέναλτι στον Σουάρες με αποτέλεσμα να απολυθεί και ο Μέσι να βάλει μπροστά τους γηπεδούχους. Τα πανηγύρια κράτησαν ελάχιστα καθώς με τη σέντρα ο Γκαγιά έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έδωσε μπαλιά πάρε – βάλε στο Μουνίρ που έφερε το ματς στα ίσα.

Με παίκτη παραπάνω η “Μπάρτσα” μπήκε με σκοπό να τελειώσει το παιχνίδι και στο 52ο λεπτό ο Νεϊμάρ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ντιέγκο Άλβες. Το γκολ όμως δεν άργησε να έρθει καθώς στην επόμενη φάση ο Μεσι βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έβαλε εκ νέου την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Στη συνέχεια οι Καταλανοί μετέτρεψαν σε μονόλογο το υπόλοιπο παιχνίδι χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τη φάση του 72 λεπτού. Ο Μέσι έκανε το σουτ που έδιωξε ο Άλβες με τη μπάλα να καταλήγει στο Σουάρες που αστόχησε στην κενή εστία. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νεϊμάρ εκτέλεσε εντυπωσιακά το φάουλ που είχε κερδίσει αλλά η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών.

Το γκολ τελικά ήρθε για τους γηπεδούχους ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90, με τον Αντρέ Γκόμες να στέλνει τη μπάλα στην εστία μετά την τρομερή ενέργεια του Νεϊμάρ.

Με αυτή την νίκη, οι “μπλαουγκράνα” παραμένουν στο κυνήγι της Ρεάλ Μαδρίτης που εξακολουθεί να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ