Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ράμσεϊ ψηφίζει…παραμονή Βενγκέρ!
Άρσεναλ

Ο Ράμσεϊ ψηφίζει…παραμονή Βενγκέρ!

Στο πλευρό του Αρσέν Βενγκέρ στάθηκε ο Άαρον Ράμσεϊ,ο οποίος τόνισε πως είναι ευχαρίστηση το να δουλεύει για τον Αλσατό προπονητή!

10.04.2017 | 19:21

Όλο και πληθαίνουν οι υποστηρικτές του Αρσέν Βενγκέρ,oι οποίοι ζητούν την παραμονή του Αλσατού προπονητή στο πάγκο των “κανονιέδηδων”.

Αυτή τη φορά ο Άαρον Ράμσεϊ ήταν αυτός που τόνισε με δηλώσεις του πως ο Αρσέν Βενγκέρ κάνει τους πάντες να είναι…χαρούμενοι,υποστηρίζονας παράλληλα πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να κάνουν τα πάντα για να του το ανταποδώσουν.

«Ο Βενγκέρ είναι ο προπονητής μας και μας κάνει πολύ χαρούμενους να παίζουμε για χάρη του.Είναι καταπληκτικός προς εμάς και ελπίζουμε να του το ανταποδώσουμε,τελειώνοντας τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»,ανέφερε.

«Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, και οφείλουμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε.Υπάρχει πολύ φιλολογία αυτή την περίοδο, ωστόσο εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι»,είπε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version