Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν έχει αντίπαλο η Γιουβέντους
Γιουβέντους

Δεν έχει αντίπαλο η Γιουβέντους

Σπουδαία νίκη για τη Γιουβέντους επί της Τζένοα (4-0).

23.04.2017 | 23:44

Ακόμα μία νίκη στο δρόμο της για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Serie A πέτυχε η Γιουβέντους απέναντι στη Τζένοα με το επιβλητικό 4-0.

Η «Μεγάλη Κυρία» ήταν απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και μόλις από το πρώτο εικοσάλεπτο είχε «κλειδώσει» τη νίκη και το τρίποντο.

Συγκεκριμένα, το γκολ που άνοιξε το σκορ για τη Γιουβέντους ήρθε στο 17′ όταν ο Μουνιόζ ήταν αρκετά άτυχος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0.

Δύο λεπτά μετά και ενώ η Τζένοα δεν είχε συνέλθει ακόμα από το αυτογκόλ του Μουνιόζ, ο Ντιμπάλα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του εκμεταλλευόμενος τη μπαλιά του Κεντίρα.

Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήρθε και το τρίτο γκολ για τη «Βέκια Σινιόρα» με τον Μάντζουκιτς να βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος και ενώ οι ρυθμοί του αγώνα είχαν πέσει, ο Μπονούτσι έβαλε και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 4-0 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Στα εικοσιπέντε περίπου λεπτά που απέμεναν, δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι η Γιουβέντους πήρε ακόμα ένα τρίποντο στο δρόμο της για το πρωτάθλημα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version