Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Είπε…«όχι» στο δώρο της Μπενφίκα η Πόρτο!
Πόρτο

Είπε…«όχι» στο δώρο της Μπενφίκα η Πόρτο!

Η Πόρτο δεν εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Μπενφίκα,με τους "δράκους" να μένουν στο 0-0 με την Φεϊρένσε!

24.04.2017 | 00:20

Η Πόρτο φιλοξένησε την Φεϊρένσε στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος με τους “δράκους” να θέλουν μόνο τρίποντο έτσι ώστε να πλησιάσουν στην κορυφή την Μπενφικά,όμως δεν τα κατάφεραν καθώς έμειναν στο 0-0,απότελεσμα που μπορεί να στοιχίσει στην Πόρτο την απώλεια του πρωταθλήματος!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και έψαξαν ένα γρήγορο γκολ,όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν άριστα στο αμυντικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο,με τους ποδοσφαιριστές της Πόρτο να φτιάχνουν φάσεις αλλά να μην απειλούν ουσιαστικά τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Το δέυτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο “tempo”,οι “δράκοι” πίεζαν από το πρώτο λεπτό για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ και οι φιλοξενούμενοι είχαν κλειστεί στο δικό τους μισό και απειλούσαν μόνο με αντεπιθέσεις.

Η Πόρτο έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη,ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος,ενδεικτικό είναι πως οι γηπεδούχοι είχαν 25 τελικές και 10 κόρνερ!

Γκέλα ολκής για τους “δράκους” οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία της Μπενφίκα και παραμένουν στο -3 από τους “αετούς”

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Πόρτο
Ετικέτες
Exit mobile version