Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
game(iro) is over
Ατλέτικο Μαδρίτης

game(iro) is over

Με τον Γκαμεϊρό να πετυχαίνει γρήγορα δυο τέρματα η Ατλέτικο επικράτησε της Λας Πάλμας με 5-0 στα Κανάρια Νησιά.

29.04.2017 | 21:25

Καλύτερο ξεκίνημα δε θα μπορούσε να φανταστεί ο Ντιέγκο Σιμεόνε που είδε τους παίκτες του να ανοίγουν το σκορ πριν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σαούλ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Γκαμεϊρό με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χάβι Βάρας.

Η Λας Πάλμας δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο αλλά αυτό δεν δικαιολογούσε τη χαλαρότητα που έδειχναν οι παίκτες του Κίκε Σετιέν. Στο 17ο λεπτό ο Κόκε εκτέλεσε κόρνερ και ο Σαούλ ανενόχλητος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Ένα λεπτό μετά η άμυνα των γηπεδούχων πιάστηκε ξανά στον ύπνο όταν ο Γκαϊτάν έκανε την κάθετη για τον Γκαμεϊρό και ο Γάλλος με ωραίο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Χρειάστηκε να περάσουν 26 λεπτά για να κάνει το πρώτο της σουτ η Λας Πάλμας και αυτό κατέληξε εύκολα στα χέρια του Όμπλακ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του ματς έπεσε αρκετά με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κρατήσουν λίγο παραπάνω τη μπάλα στα πόδια τους και το ημίχρονο τελείωσε με τους “ροχιμπλάνκος” να έχουν σαφές προβάδισμα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Κέβιν Γκαμπεϊρό έφτασε μια ανάσα από το Χατ τρικ αλλά η κοντινή προβολή του Γάλλου κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χάβι Βάρας. Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα στο 64ο λεπτό ο Μπόετεγκ πήγε πολύ δυνατά σε μια μονομαχία με τον Χιμένεθ και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός είχε πέσει αισθητά οι παίκτες του Σιμεόνε πέτυχαν και τέταρτο τέρμα όταν ο Κορέα συνεργάστηκε με τον Τόμας και ο Γκανέζος από κοντά έστειλε για τέταρτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα.  Δυο λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Φερνάντο Τόρες με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Με αυτή τη νίκη η Ατλέτικο παραμένει το φαβορί για την τρίτη θέση και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version