ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Με μεγάλη επιστροφή η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν!
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ούτε τώρα τετράδα η Γιουνάιτεντ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε μπόρεσε για μία ακόμη φορά να αναρριχηθεί στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ μετά τη νέα εντός έδρας ισοπαλίας με 1-1 επί της Σουόνσι.

Ούτε τώρα τετράδα η Γιουνάιτεντ (vid)

Στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε στο “Ολντ Τράφορντ” την Σουόνσι. Οι “κόκκινοι διάβολοι” παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάσει την απόδοσή τους και να αναδειχθούν ισόπαλοι με 1-1 με αντίπαλο τους “κύκνους”. Αυτή ήταν η 14η ισοπαλία της φετινής σεζόν για το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο, το οποίο ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία όμως υπολείπεται ένα αγώνα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι δύο ομάδες “καίγονταν” για το τρίποντο αλλά ήταν οι “κύκνοι” αυτοί που είχαν αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Ντε Χέα στο 14ο λεπτό να αποκρούσει την προσπάθεια του Γιορέντε από κοντινή απόσταση.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” απειλούσαν κυρίως από την αριστερή πτέρυγα χάρη στις ατομικές εμπνεύσεις του Μαρσιάλ, ο οποίος στο 17΄τροφοδότησε κάθετα τον Λίνγκαρντ, με τον Άγγλο να μην μπορεί να νικήσει τον Φαμπιάνσκι.

Το ποσοστό κατοχής των φιλοξενούμενων είχε φτάσει το 59% με τους “κύκνους” να προσπαθήσουν να χτυπήσουν από την πλευρά του Γιανγκ αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς το σουτ του Αγιού στο 32ο λεπτό σταμάτησε στον Ντε Χέα.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα κατευθυνoνταν ισόπαλες στα αποδυτήρια αλλά μία εσφαλμένη απόφαση του διαιτητή άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ειδικότερα, στο 47ο λεπτό ο Σουόρμπρικ θεώρησε ότι ο Φαμπιάνσκι ανέτρεψε τον Ράσφορντ με συνέπεια να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών και ο Ρούνεϊ να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι “κόκκινοι διάβολοι” μπήκαν πιο δυναμικά και έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Ρούνεϊ από ευνοϊκή θέση μετά το γύρισμα του Ερέρα να σημαδεύει πάνω στο σώμα του Μαρσιάλ.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και σε αυτό συνέβαλαν και οι τραυματισμοί των Σο, Μπαγί και Μοντέρο. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πέρα από τα μακρινά σουτ, τα οποία ήταν εύκολη λεία για τον Φαμπιάνσκι.

Έτσι, η ακίνδυνη Σουόνσι τιμώρησε τη Γιουνάιτεντ στο 79ο λεπτό με τον Σίγκουρτσον με απευθείας εκτέλεση φάουλ να διαμορφώνει το 1-1, ένα σκορ που δε μπόρεσε να ανατρέψει το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ