Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Δεν πιστεύω πως είμαι το καλύτερο δεξί μπακ στον κόσμο»
Ρεάλ Μαδρίτης

«Δεν πιστεύω πως είμαι το καλύτερο δεξί μπακ στον κόσμο»

Ο Ντάνι Καρβαχάλ μπορεί για πολλούς να θεωρείται το καλύτερο δεξί μπακ στον κόσμο αλλά ο ίδιος εμφανίζεται προσγειωμένος.

01.05.2017 | 19:51

H φετινή σεζόν είναι ίσως η καλύτερη του Ντάνι Καρβαχάλ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν είναι λίγοι που πιστεύουν ότι ο νεαρός είναι ο κορυφαίος δεξιός μπακ στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Ο Ισπανός με δηλώσεις του εμφανίστηκε αρκετά προσγειωμένος τονίζοντας ότι το μόνο που κάνει είναι να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για το καλό της ομάδας.

«Δεν θεωρώ εαυτόν το καλύτερο δεξί μπακ του κόσμου. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι σε καλή κατάσταση”, ήταν αρχικά τα λόγια του και στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ίσκο: “Είναι πολύ ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής, είναι φανταστικός όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του, προσφέρει πολλά στο παιχνίδι μας. Έχουμε 24 φανταστικούς παίκτες και γιαυτό είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι πολύ δύσκολο για τον προπονητή μας να επιλέξει ποιοι θα παίξουν”.

Στη συνέχεια ο Καρβαχάλ μίλησε και για τον πρώτο ημιτελικό με την Ατλέτικο στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε πολύ πάθος και μεγάλο ενθουσιασμό. Περιμένω δύο ματς όπως στα προημιτελικά πριν δύο χρόνια, πολύ κλειστά, με λίγα γκολ. Φυσικά θα ήταν ιδανική μια νίκη με μηδέν παθητικό, αλλά πρώτο μας μέλημα είναι η νίκη. Ο κόουτς διαχειρίζεται καλά την ομάδα, όλοι είμαστε ετοιμοπόλεμοι και το κλειδί είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στα 90 λεπτά».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version