Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κριστιάνο: “50-50 ο τελικός με Γιουβέντους”
Ρεάλ Μαδρίτης

Κριστιάνο: “50-50 ο τελικός με Γιουβέντους”

Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

12.05.2017 | 16:12

Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Αυτές θα είναι οι δύο ομάδες που θα δώσουν το “παρών” στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ.

Δύο σύλλογοι που έχουν βαριά φανέλα και πλούσια ιστορία και που βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο για την ώρα. Κάτι που φάνηκε να παραδέχεται και με δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Πορτογάλο φορ να περιμένει ένα αμφίρροπο αγώνα.

“Πάντα οι τελικοί είναι μία δύσκολη υπόθεση. Ειδικά οι δικοί μας! Καλούμαστε να παλέψουμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ καλή και θα πρέπει να το κάνουμε αυτό για 90 λεπτά. Είναι ένας τελικός με μοιρασμένες πιθανότητες. 50-50 θα έλεγα.

Τώρα όσον αφορά εμένα είμαι πάντα έτοιμος για τα ματς κλειδιά. Έχω προετοιμαστεί καταλλήλως όλη τη σεζόν και τώρα περιμένω να δω πως θα εξελιχτούν τα πράγματα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version