Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Έκλεψε” το νεαρό αστέρι της Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι

“Έκλεψε” το νεαρό αστέρι της Μπαρτσελόνα ο Γκουαρντιόλα! (vid)

Ένα από τα καλύτερα “διαμάντια” της Μπαρτσελόνα, τον 16χρονο Έρικ Γκαρσία, άρπαξε για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

16.06.2017 | 17:47

Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει στην Μπαρτσελόνα…

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο άνθρωπος που ξέρει απέξω κι ανακατωτά τα… κατατόπια στην καταλανική ομάδα… άρπαξε για πάρτη του το ανερχόμενο αστέρι των μπλαουγκράνα.

Ο λόγος για τον 16χρονο (γεννηθείς 9 Ιανουαρίου 2001) κεντρικό αμυντικό (ύψους 1,80μ.) Έρικ Γκαρσία!

Όπως αναφέρει η έγκυρη “Sport”, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έπεισε τον πιτσιρικά να αφήσει την Μασία και να ενταχθεί στους “πολίτες”, παίρνοντας προφανώς εγγυήσεις για το πως θα εξελιχθεί η καριέρα του στο πλευρό του Καταλανού κόουτς.

Ο νεαρός στόπερ, που έχει διατελέσει αρχηγός στις μικρές ομάδες της Μπάρτσα και είναι διεθνής με την U17 της Ισπανίας, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει στις περίφημες ακαδημίες της η Μπαρτσελόνα.

Για την ακρίβεια.. που είχε, διότι από ‘δω και πέρα θα μετακομίσει στην Αγγλία για χάρη του Γκουαρντιόλα, ο οποίος γνώριζε τον νεαρό ποδοσφαιριστή από την θητεία του στο “Καμπ Νου”.

Όπως είναι φυσικό, αυτή η εξέλιξη έχει… κλονίσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, καθώς χάνουν ένα παιδί που πίστευαν πάρα πολύ για το αύριο του συλλόγου…

Ο Γκαρσία έχει ήδη ενημερώσει τους υπεύθυνους για την απόφασή του και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version